BiblioSuport – serviciu electronic de asistență bibliografică oferit de Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu

f79584592 (2)

 

În perioada suspendării programului cu publicul, generată de situația epidemiologică actuală, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu propune serviciul online de asistență bibliografică BiblioSuport. Acesta se adresează elevilor, studenților, cadrelor didactice, cercetătorilor și tuturor celor interesați să studieze în aceste zile.

Astfel, venim în întâmpinarea celor care doresc să își continue activitatea de studiu individual, cu sprijinul bibliotecarilor de la Biblioteca ASTRA. Prin intermediul serviciului BiblioSuport sunt puse la dispoziția utilizatorilor materiale în format electronic necesare studiului sau cercetării.

Pentru a beneficia de serviciul BiblioSuport vă invităm să:

  • accesați catalogul online: http://www.bjastrasibiu.ro:8080/liberty/libraryHome.do
  • identificați materialele de care aveți nevoie (capitole, subcapitole, articole, pagini, fragmente, cuprinsul cărții)
  • transmiteți prin email o solicitare scrisă, numele, prenumele și numărul permisului de acces la adresa: bibliosuport[at]bjastrasibiu.ro

Pentru informațiile care nu se regăsesc în catalogul online, Serviciul de Documentare și Informare Bibliografică al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu oferă asistență de specialitate.

Operațiunile de scanare se vor face în conformitate cu legislația în vigoare.

f80912928

Bibliotecarii se vor implica activ în preluarea și procesarea în cel mai scurt timp posibil a solicitărilor, astfel încât, în funcție de numărul și volumul acestora, utilizatorii să beneficieze de materiale disponibile scanate.

20180830_114857 (3) 20180921_142549 (3) DSCN0026

BiblioSuport este un serviciu electronic gratuit și personalizat, documentele generate prin scanare fiind transmise electronic, pe email.

 

Vă dorim spor, inspirație și sănătate!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.