Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu a primit o donație importantă de carte din partea Bibliotecii Naționale a României

Biblioteca Națională a României a donat recent Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu un important fond de carte în care sunt incluse peste 3200 de volume. Acestea se adresează utilizatorilor de toate vârstele și răspund multor preferințe ale celor care sunt pasionați de lectură și cercetare.

„Ne bucură mult primirea acestei donații de carte și suntem recunoscători colegilor noștri de la Biblioteca Națională a României. Documentele donate prin intermediul serviciului Rezerva Națională de Publicații reprezintă un sprijin acordat structurilor info-documentare din țară în scopul completării colecțiilor cu apariții editoriale recente.”, precizează Silviu BORȘ, managerul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.

20201216_123723 20201216_123917 20201216_124218 20201216_124242

Publicațiile primite vor fi prelucrate și introduse în patrimoniul Bibliotecii ASTRA, de către bibliotecarii Compartimentului Achiziții, Evidența și Prelucrarea informatizată a Documentelor. Donația cuprinde volume de literatură, istorie, medicină, geografie, lingvistică, matematică, științele naturii, artă, religie etc., elaborate preponderent de autori români, dar și străini.

Acest demers contribuie la dezvoltarea colecțiilor și face parte din preocuparea permanentă a Bibliotecii Naționale a României și a bibliotecilor publice de a pune la dispoziția utilizatorilor apariții editoriale recente sau reeditări ale unor lucrări deja publicate.

***
Toate proiectele și activitățile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu

This entry was posted in evenimente, noutati. Bookmark the permalink.