BiblioVacanța a început la Biblioteca ASTRA Sibiu cu multă veselie și public numeros

În dimineața zilei de 1 iulie 2019, la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, s-a dat startul programului de vară organizat de Compartimentul pentru Copii și Tineret pentru elevii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani. Timp de șase săptămâni, de luni până vineri, între orele 10:00 – 13:00, copiii vor participa la numeroase activități educative, creative și recreative.

20190702_104342 20190702_104554 20190702_105324

Alături de bibliotecarii Compartimentului pentru Copii și Tineret, cu sprijinul câtorva tineri voluntari entuziaști, copiii înscriși în acest program se vor bucura de lumea frumoasă a cărților și vor lua parte la cercuri și ateliere de limbi străine, arte decorative, teatru și cinema, bune maniere, educație pentru sănătate, cultură generală. Așa cum se anunță încă de la debutul programului, va fi o vară dinamică și plină de bună-dispoziție la bibliotecă.

„Am avut astăzi bucuria de a-i revedea pe mulți dintre participanții din anii trecuți, semn că vacanța în bibliotecă este o bună alternativă de a petrece zilele de vară. Suntem foarte încântați că BiblioVacanța noastră are un asemenea succes și că putem pune la dispoziția celor mici, în mod gratuit, acest serviciu. Ne propunem să aducem cartea mai aproape de copil într-un mod plăcut,distractiv și flexibil. Prin joc și joacă, micuții își vor exersa aptitudinile și, în egală măsură, vor avea prilejul să dobândească noi abilități. Vom avea activități pentru toate gusturile, și pentru cei înclinați spre artă, lectură și relaxare, și pentru cei mai energici, care preferă muzica și mișcarea. Orarul pentru activitățile BiblioVacanța este postat pe site-ul bibliotecii (http://bjastrasibiu.ro/ateliere-de-vacanta-la-biblioteca-judeteana-astra-sibiu/), dar nu ezitați să ne urmăriți și pe conturile de Facebook (https://ro-ro.facebook.com/bibliotecasibiuastra/) și Instagram (https://www.instagram.com/bjastrasibiu/), pentru detalii și fotografii despre acțiunile noastre.”, declară Ana COCA, bibliotecar în cadrul Compartimentului pentru Copii și Tineret.

Toate evenimentele și proiectele Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Monica Marin,

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu

This entry was posted in evenimente, noutati. Bookmark the permalink.