“Fă-ți vocea auzită de autorități”

În data de 13.11.2020 între orele 13:00 – 15:00, vă așteptăm la dezbaterea publică  “Fă-ți vocea auzită de autorități”, organizată exclusiv ON-LINE (fiind nevoiți să renunțăm la organizarea evenimentului în regim hibrid datorită situației generate de COVID), în procesul de realizare a Strategiei de dezvoltare a județului – 2030.

Avem rugămintea să vă conectați cu 5-10 minute mai repede în ședință.

Agenda evenimentului – 13.11.2020 – între orele 13:00 – 15:00

  • 13.00 – 13.10 –  Importanța dialogului cu cetățenii, despre dezvoltarea județului, Daniela Cîmpean – președinta Consiliului județean Sibiu
  • 13.10 – 13.25 –   “Sustenabilitate. Inovare. Bunăstare. Incluziune socială. Unitate. Sibiu-Strategia 2030” – despre proiect și chestionarul propus cetățenilor, Oana Popa – director executiv Direcția Strategii și Proiecte
  • 13.25 – 13.35 –  Procesul de elaborare a Strategiei de dezvoltare a județului Sibiu și abordarea participativă,  Andrea Floria – expert planificare strategică și Cristina Cojoacă – manager proiect și director general ACZ Consulting
  • 13.35 – 15.00 – Dezbateri. Întrebări și răspunsuri

Pentru detalii NU ezitați să ne contactați.

Conectarea se face pe link-ul “Join Microsoft Teams Meeting” din partea de jos.

Posibilitati de conectare pentru invitatii din afara Consiliului Judetean Sibiu:

  1. Telefon : se descarca aplicatia Microsoft Teams. Nu se creeaza cont! trebuie doar sa fie instalata aplicatia. La accesarea link-ului din partea de jos a mailului apare o fereastra pentru deschiderea link-ului, se selecteaza Microsoft Teams iar in urmatorul ecran se merge pe “Join as guest” – alaturare ca invitat. Dupa deschiderea aplicatiei este indicat sa inchideti microfonul si sa-l porniti doar daca este cazul.
  2. Tableta : se descarca aplicatia Microsoft Teams. Nu se creeaza cont! trebuie doar sa fie instalata aplicatia. La accesarea link-ului din partea de jos a mailului apare o fereastra pentru deschiderea link-ului, se selecteaza Microsoft Teams iar in urmatorul ecran se merge pe “Join as guest” – alaturare ca invitat. (La unele tablete e necesar rotirea tabletei din mod landscape in portrait pentru accesarea butonului de logare) Dupa deschiderea aplicatiei este indicat sa inchideti microfonul si sa-l porniti doar daca este cazul.
  3. Laptop sau calculator: La accesarea link-ului din partea de jos a mailului apare o fereastra pentru deschiderea link-ului, se selecteaza “Join on web instead” – daca selectati “Download the Windows app” cand se deschide aplicatia se selecteaza “Join as guest” – alaturare ca invitat. Dupa deschiderea aplicatiei este indicat sa inchideti microfonul si sa-l porniti doar daca este cazul.

La conectare trebuie sa va treceti numele si rugamintea este sa va treceti numele real.

Aceasta videoconferinta ar putea fi inregistrata. Prin alaturare la videoconferinta sunteti de acord cu aceste conditii.

Click here to join the meeting

This entry was posted in evenimente, noutati. Bookmark the permalink.