Icoana – reper al desăvârșirii Expoziție de icoane la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu

afis.icoane

Marți 6 noiembrie 2018, ora 14, la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu va avea loc vernisajul expoziției Icoana – reper al desăvârșirii, al artistelor Maria Milea și Anca Milea, mamă și fiică. Acestea propun publicului sibian un periplu vizual de excepție.

Este adusă în atenția iubitorilor de frumos „o selecție de icoane pe lemn și pe sticlă, cu o tematică diversă, pe linia reprezentărilor de acest gen consacrate. Expoziția este rodul unui demers de introspecție și de creație, profunde și laborioase, în spiritul tradițiilor artei românești a icoanelor” afirmă Rodica Pascu, moderatoarea acestui eveniment. Dincolo de vizibil, se regăsesc stăruința, devotamentul și sinceritatea cu care, cele două artiste își clădesc discursul vizual, bazat pe o experiență spirituală profundă.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 5 – 16 noiembrie 2018, în Foaierul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, Corp B, Str. George Barițiu nr. 5, în programul de funcționare al Bibliotecii (luni – vineri 08:00 – 20:00, sâmbătă 09:00 – 13:00).

This entry was posted in evenimente, noutati. Bookmark the permalink.