Conferința națională PROIECTUL IDENTITAR ROMÂNESC (1848 – 1947)

afis

Invitație Conferința națională PROIECTUL IDENTITAR ROMÂNESC. 1848 – 1947

Formular de înscriere

Posted in evenimente, noutati | Comments Off on Conferința națională PROIECTUL IDENTITAR ROMÂNESC (1848 – 1947)

Am deschis Sala de Lectură din mansarda Bibliotecii (etaj 5, corp B)!

Comunicat de Presă

30 mai 2018

 

 

 

Am deschis Sala de Lectură din mansarda Bibliotecii (etaj 5, corp B)!

 

 

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu anunță deschiderea Sălii de Lectură de la etajul 5 al corpului B, din strada George Barițiu, nr. 7.

Programul cu publicul este similar Compartimentului de împrumut carte pentru adulți – corp B: de luni până vineri, între orele 8:00-20:00.

 

Fondul de carte ales pentru spațiul Sălii de Lectură, intră în categoria referențialelor și a cărților cu regim de lectură la sală, iar până în prezent numărul volumelor cu acces liber la raft numără 3.500 de unități de bibliotecă, iar numărul lor este în continuă creștere.

 

Sala de Lectură deține și două fonduri tematice de carte: ”Cinste Eroilor Noștri!” și ”Ai carte, ai bucate!”. Primul este dedicat Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 și evenimentelor premergătoare actului istoric, cu titluri valoroase din bibliografia istoriei contemporane, române și universale, iar cel de-al doilea, titlului pe care județul Sibiu îl va deține în anul 2019, cel de Regiune Gastronomică Europeană, cu un bogat conținut de cărți cu tematică culinară, tradițională și internațională, care ne introduc într-un domeniu savuros și inspirațional.

 

O sală de lectură este vitală într-o bibliotecă publică. Ne bucurăm că am întrunit toate condițiile pentru deschierea ei, pentru publicul sibian, care deține poate una din cele mai frumoase spații de lectură din țară, în mansarda bibliotecii, cu acces la terasa panoramică. Proiectul este la început și promitem dezvoltarea de servicii moderne, urbane, de petrecere a timpului liber sau de studiu, într-o ambianță cât mai plăcută.”  – Silviu Borș, directorul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu

 

Este bine de știut că Sala de Lectură, constituită pe două etaje, se bucură de expunerea unui Spațiu telescopic de cunoaștere, într-o instalație realizată de Lia Perjovschi, artist vizual, care ne-a onorat cu o lucrare interactivă, pusă la dispoziția celor care intră în ”filmul nostru”, cel al studiului și al cercetării în incinta Bibliotecii publice sibiene.

 

Proiect susținut de Consiliul Județean Sibiu.

 

 

 

 

Anca Vasilescu, bibliotecar

Metodic. Comunicare. Programe

 

sala de lectura 5 (6) sala de lectura 5 (1) sala de lectura 5 (5)

Posted in evenimente, noutati | Comments Off on Am deschis Sala de Lectură din mansarda Bibliotecii (etaj 5, corp B)!

BiblioVacanta 2018

COMUNICAT DE PRESĂ

30.05.2018

 

Ateliere de vacanţă la Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu

Ca în fiecare an, Compartimentul pentru Copii şi Tineret al Bibliotecii Judeţeane ASTRA Sibiu derulează programul de vară BiblioVacanţa, destinat copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani, care deţin permis de utilizator al bibliotecii. Timp de şapte săptămâni, în perioada iulie – august 2018, copiii se vor bucura de activităţi educative, culturale şi sportive, pornind de la joc şi lectură. Pentru a oferi posibilitatea participării la aceste ateliere cât mai multor copii, întregul program se va desfăşura în două perioade: 2 – 20 iulie 2018 (prima grupă), 30 iulie – 24 august 2018 (a doua grupă).

Programul atelierelor va fi susţinut de bibliotecarele Compartimentului pentru Copii şi Tineret, cu sprijinul unei echipe de voluntari inimoşi, de luni până joi, între orele 11:00 – 14:00, iar vineri de la ora 11:00 la ora 13:00. Poveştile, cursurile de limbi străine, concursurile de cultură generală, atelierele de origami şi desen, cursurile de dans sau bune maniere sunt câteva dintre propunerile programului de vară al Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu.

Înscrierile participanţilor la atelierele BiblioVacanţa se fac în perioada 4 – 8 iunie 2018, între orele 8:00 – 20:00, la Compartimentul pentru Copii şi Tineret al Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu (Str. Gheorghe Bariţiu, nr. 7, Sibiu, et.1, tel. 210 551, int.108).  Înscrierea copiilor se face de către unul dintre părinţi sau reprezentantul legal, pe baza permisului de acces al participantului.

Participarea la BiblioVacanţa este gratuită, în limita locurilor disponibile (50 de locuri pentru fiecare grupă).

 

Vă aşteptăm cu drag!

 

 

 

Ana Coca

Paula Mihalache

Daniela Sava

 

 

Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu

Compartimentul pentru Copii şi Tineret

Program vacanţă

 

2 iulie – 20 iulie 2018

30 iulie – 24 august 2018

 

 Luni:         

                     11:00-12:00   Să ne distrăm învăţând limba germană

                     12:00-13:00   Lumea dansului – curs de dans pentru copii

                     13:00-14:00   Cerc de origami …. ne jucăm, din hârtie confecţionăm

 

 Marţi:       

                     11:00-12:00   Povestile Copilăriei-lectura în bibliotecă

                     12:00-13:00   Fabrica de teatru

                     13:00-14:00   Let‘s learn English through stories

 

 Miercuri:

                     11:00-12:00   Vânătoarea de cărţi

                     12:00-13:00   Ne jucăm şi învăţăm! Educaţie pentru sănătate

                     13:00-14:00   Cerc de desen …. formă şi culoare

 

 Joi:            

                     11:00-12:00   Copiii au talent/ Poveşti de Fraţii Grimm şi Christian

                                            Andersen (şabloane de colorat)

                     12:00-13:00   Curs de bune maniere pentru copii  

                     13:00-14:00   Întrebări de cultură generală (concurs interactiv)

 

 Vineri:      

                     11:00-12:00   Cinemagia. Vizionare de filme educative

                     12:00-13:00   Cum să realizăm coliere şi brăţări handmade (fete)/

                                            Jocuri distractive pentru băieţi (şah, măşti, Lego)

 

ACORD DE FOLOSIRE A IMAGINII PARTICIPANTULUI

 

regulament utilizatori Sectia Copii

Posted in evenimente, noutati | Comments Off on BiblioVacanta 2018

Rezultate examen promovare

Rezultate examen promovare

Posted in evenimente, noutati | Comments Off on Rezultate examen promovare

Artista Lia Perjovschi la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu: Spațiul telescopic al cunoașterii.

Sibiu, 11 mai 2018

Comunicat de Presă

 

 

Artista Lia Perjovschi la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu: Spațiul telescopic al cunoașterii.

 

Marți, 15 mai 2018, între orele 17:00 și 19:00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu (etaj 5, corp B),

va avea loc deschiderea proiectului „Spațiul telescopic al cunoașterii”, al artistei Lia Perjovschi.

Pentru cei interesați, cu această ocazie, se vor desfășura tururi ghidate în compania artistei.

 

„Spațiul telescopic al cunoașterii” este „un ghid vizual, un muzeu imaginar devenit realitate, o aventură, un spațiu telescopic, un atlas de idei, o navă spațială gata să decoleze, o enciclopedie 3D, puzzle, wundercamera, show and tell, work in progress…” (Lia Perjovschi, artist vizual)

 

Prin natura sa deschisă, acest proiect valorifică trecerea timpului, îmbogățindu-se permanent cu idei și obiecte noi. Instalația de artă este în egală măsură o „sală de lectură”, unde cititorul caută și găsește propriile repere, menite să îl facă să înțeleagă mai bine transformările universului înconjurător, dar și pe sine. Obiectele pe care utilizatorii bibliotecii le vor descoperi, provoacă la un nou tip de lectură vizuală: creioane, baloane, cărți, imagini, metri, idei, umbrele, brelocuri, pungi, globuri, enciclopedii, hărți, departamente. Toate acestea sunt transpuse din universul cotidian, într-un „spațiu telescopic al cunoașterii” continue, în care utilizatorul – vizitator este invitat să exploreze și să își exerseze spiritul critic, ludic și de investigare.

 

„Spațiul telescopic al cunoașterii” propus de dna Lia Perjovschi este parte integrantă din inițiativa Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu de a crea și promova o platformă de dialog interdisciplinar, care deschide spațiul destinat lecturii către parteneriate cuprinzând artele, tehnologia și societatea. (Silviu Borș, directorul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu)

 

***

 

Lia Perjovschi este artist vizual, fondatoare  AAC/CAA (arhiva de artă contemporană/centrul de analiza artei ) și KM (knowledge museum). Lia Perjovschi este o creatoare de obiecte, performanțe, instituții și platforme de dialog temporare sau permanente bazate și pe schimbul liber și responsabil de idei. Cu o carieră de peste 30 de ani, peste 500 de expoziții și evenimente,  a expus  la Centrul Pompidou Paris, Walker Art Center Mineapolis, Tate Modern Londra, Macba Barcelona, Moderna Galerija Ljubljana, Nasher Museum, Kunstmuseum Siegen, MUMOK Viena, NBK Berlin, Cabaret Voltare Zurich, documenta 13 Kassel și multe alte instituții de artă din toată lumea.

Lia Perjovschi este laureata premiului Princess Margriet – European Cultural Foundation 2012.

 

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu are un istoric vast în promovarea educației, cunoașterii și a culturii, având un caracter puternic enciclopedic, dar și specializat. Principalele obiective ale acesteia sunt constituirea, organizarea, prelucrarea, dezvoltarea, conservarea colecțiilor de cărți, a publicațiilor, a unor documente specifice și a bazelor de date pentru a fi puse la dispoziția publicului. În demersurile sale, Biblioteca ASTRA susține informarea corectă, activitățile de cercetare, educația formală, non-formală și informală, recreerea. În spațiul acesteia, regăsim un climat favorabil dialogului, în spiritul solidarității și al toleranței, al deschiderii către nou și către valorile culturale autentice. Sunt promovate întărirea relațiilor în comunitate, practicile de învățare pe tot parcursul vieții, creativitatea și cunoașterea avansată.

 

Anamaria Enescu

Bibliotecară

Compartimentul Arte

0269 210551 int 110

Photo 01

Photo 03

Photo 06

Posted in evenimente, noutati | Comments Off on Artista Lia Perjovschi la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu: Spațiul telescopic al cunoașterii.

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu sărbătorește Copilăria!

1 IUNIE BJASTRA

COMUNICAT DE PRESĂ

25.05.2018

 

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu sărbătorește Copilăria!

Ca în fiecare an, Compartimentul pentru Copii și Tineret al Bibliotecii Județeane ASTRA Sibiu sărbătorește starea de grație a Omului, copilăria.

Joi, 31 mai 2018, la ora 12:00, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, vă invităm la un spectacol dedicat tuturor copiilor care va avea loc în Foaierul Bibliotecii (parter, corp B). Avem un program încărcat cu momente speciale de dans sportiv, dans de societate, o expoziție de expoziție de păpuși din toată lumea, o lansare de carte pentru copii, prezentare de costum popular și recitaluri sensibile, de poezie.

Ne vom bucura de prezența unor artiști consacrați, precum și a unor artiști în devenire, după cum urmează, în ordinea intrării în fața publicului: ”Ursuleții năzdrăvani”, adică elevii de la Școala Gimnazială nr. 3 Cisnădie, coordonați de prof. înv. primar Neli Emereev, cu un moment de dans popular; Laurențiu Gabriel Hanea, de la Colegiul Economic George Barițiu Sibiu și Marcela Florina Ciocan, de Colegiul Tehnic „Cibinium” Sibium cu o reprezentație de dans sportiv; o lansare de carte de Poezii, o anatologie din lirica pentru cei mai mici cititori, realizată de bibliotecara Ana Coca,(CCT); o paradă a costumului popular, susținută de Laura Hanza, cls. a VII a B, Școala Gimnazială nr. 3, Cisnădie; un moment poetic realizat de elevii clasei a III a B de la Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu, coordonați de înv. Sanja Mitrică și un recital de muzică susținut de  Școala Gimnazială nr. 13, structură 12 cls a II-a S, coordonați de înv. Cătălina Minodora Dumitrean.

Programul va fi însoțit de o expoziție de păpuși din toată lumea din colecția actorului păpușar Dan Hândoreanu, care va anima câteva dintre ele, într-un recital de excepție.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Vă așteptăm cu drag!

Posted in evenimente, noutati | Comments Off on Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu sărbătorește Copilăria!

Anunţ examen de promovare

Anunţ examen de promovare

Posted in evenimente, noutati | Comments Off on Anunţ examen de promovare

ROMÂNIA E ACASĂ

Afis1

Proiectul cultural ROMÂNIA E ACASĂ. Program expoziţional naţional dedicat unor mari valori româneşti consacrate în afara ţării: Ioan Petru Culianu, Eugen Ionescu, Ştefan Baciu, Emil Cioran, Panait Istrati este implementat de Muzeul „Casa Mureşenilor” Braşov cu finanţare din partea Administraţiei Fondului Cultural Naţional şi cu sprijinul partenerilor săi: Biblioteca Judeţeană Astra Sibiu, Muzeul Brăilei „Carol I”, Complexul Naţional Muzeal Moldova Iaşi, Muzeul Judeţean Olt, Muzeul Naţional al Unirii Alba-Iulia.

Proiectul derulat în aria Promovarea Culturii Scrise propune un program expoziţional complex, la nivel naţional, dedicat unor personalităţi marcante şi reprezentative pentru cultura românească care s-au consacrat în afara ţării, născute în localităţi din toate provinciile istorice ale ţării: Ioan Petru Culianu (născut la Iaşi), Eugen Ionescu (născut la Slatina), Ştefan Baciu (născut la Braşov), Emil Cioran (născut la Răşinari – Sibiu), Panait Istrati (născut la Brăila).

În contextul Centenarului României Mari itinerăm în perioada mai-noiembrie 2018 cinci microexpoziţii dedicate celor cinci mari personalităţi în fiecare din oraşele în care funcţionează instituţiile de cultură partenere (câte o microexpozitie timp de o lună la sediul fiecărui partener). În ultima etapă a proiectului, cele cinci microexpozitii vor fi reunite într-una singură care va fi expusă în oraşul Marii Uniri, Alba-Iulia, în perioada premergătoare zilei de 1 Decembrie 2018.

Fiecare partener local va organiza activităţi educaţionale complementare, adresate tinerilor cu vârsta între 14 şi 19 ani: ateliere de scriere creativă, de desen inspirat din creaţia personalităţilor culturale vizate de proiect, cluburi de lectură şi interpretare.

 

AFCN

 

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.”

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

 

Posted in evenimente, noutati | Comments Off on ROMÂNIA E ACASĂ

Bătălia Cărţilor – Ediția a II-a

 

Concurs de lectură la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu

 

Bătălia Cărţilor – Ediția a II-a

Cea de-a doua ediție a Concursului naţional de lectură Bătălia Cărților, organizat de Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu, începe luni, 23 aprilie 2018, cu ocazia aniversării Zilei Internaţionale a Cărţii şi a Drepturilor de autor şi a Zilei Bibliotecarului. Scopul proiectului constă în stimularea lecturii şi promovarea literaturii în rândul copiilor și adolescenților, încadrați în două categorii de vârstă: 11-14 ani și 15-18 ani.

Participanţii vor avea la dispoziţie o listă cuprinzând 10 cărți din literatura autohtonă şi universală, pentru fiecare categorie de vârstă. Concursul presupune lecturarea tuturor cărților propuse, întocmirea fișelor de lectură pentru fiecare titlu și prezentarea alegerilor făcute în dezbaterea finală „Convinge-mă să citesc!” care va avea loc în luna octombrie a.c.

În finală ajung cititorii care au citit toate cele 10 titluri propuse şi demonstrează, prin realizarea fișelor de lectură și prezentarea propriilor opinii și argumente, că au înțeles textele literare. Participantul cu cea mai valoroasă prezentare în cadrul evenimentului final va deveni “Cititorul anului 2018”, iar volumul care va obţine cel mai mare punctaj din partea cititorilor va deveni „Cartea anului 2018”. Vor fi acordate, de asemenea, premii pentru cele mai bune fișe de lectură.

Batalia Cartilor finala 2017 2

La evenimentul de deschidere a celei de-a doua ediții a Concursului de lectură Bătălia Cărților organizat în Sibiu, care va avea loc luni, 23 aprilie 2018, ora 11:00, în Foaierul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu (Str. George Barițiu, nr.7, parter), vor fi prezenți cei doi câștigători ai primei ediții, elevi la Școala Gimnazială „Regina Maria” și Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu, precum și alți finaliști și participanți ai ediției precedente, însoțiți de cadre didactice și susținători.

Cărţile, formularele de înscriere și toate materialele aferente desfășurării concursului vor fi disponibile atât la sediul central (Compartimentul pentru Copii și Tineret și Compartimentul pentru Adulți), cât şi în filialele bibliotecii (Filiala Hipodrom – str. Rahovei, nr.14; Filiala Valea Aurie – str. Luduș, nr. 9, bloc 31; Filiala Vasile Aron – str. Semaforului, bloc 22; Filiala Bâlea – str. Bâlea, bloc 9; Filiala Cisnădie – str. Ţesătorilor, nr. 1).

Detalii suplimentare privind participarea la concurs și regulamentul acestuia se pot obține la sediul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, la adresa de e-mail bjastrasibiu@gmail.com sau la nr. tel. 0269 210 551.

Bătălia Cărților este un proiect care vine în întâmpinarea celor care cred în forța și provocările lecturii, fiind o frumoasă invitație de a descoperi universul unic al cărților.

Proiectul este derulat de Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga” Cluj și Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR), cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

 

Monica Marin, bibliotecar

Posted in evenimente, noutati | Comments Off on Bătălia Cărţilor – Ediția a II-a

Istoria Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu de la origini până în anul 2017

Prezentare de carte la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu 

 

Istoria Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu de la origini până în anul 2017, de Cosmin-Crăciun Cruciat

 

afis Istoria Colegiului Lazar din Sibiu

 

Marți, 24 aprilie 2018, începând cu ora 18:00, în Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, va avea loc prezentarea monografiei Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, una dintre cele mai importante instituții de învățământ preuniversitar din România. Ampla lucrare intitulată Istoria Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu de la origini până în anul 2017, publicată de Cosmin-Crăciun Cruciat, în 2017, la Editura Andreiana din Sibiu, cuprinde, în cele 668 de pagini, o vastă istorie a existenței unității de învățământ sibiene, evoluție care se întinde pe parcursul a 325 de ani.

Publicația este structurată în șase capitole (I. Introducere; II.Originile; III. Cursul vieții; IV. În loc de încheiere; V. Note, Izvoare, Bibliografie, Webografie; VI. Personalul Colegiului „Gheorghe Lazăr” din Sibiu în anul școlar 2017/2018) care prezintă o serie de informații referitoare la contextul istoric în care a luat ființă instituția, epocile prin care a trecut și date amănunțite referitoare la parcursul și personalitățile care au marcat existența instituției de învățământ (profesori, elevi, reprezentanți ai conducerii). Deopotrivă, lucrarea pune la dispoziție date detaliate privind: caracterul, structura și durata învățământului, materiile și disciplinele de studiu pe parcursul diferitelor perioade, limba de predare, atribuțiile de control, corpul profesoral și administrarea școlii, modalitățile de organizare a examenelor și de acordare a calificativelor, progresele înregistrate în evoluția școlii și activitățile extrașcolare.

Cu o întindere de peste 450 de pagini, al doilea capitol al lucrării, intitulat „Cursul vieții”, cuprinde cronologic perioadele existenței și dezvoltării Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu: Perioada „legendară” (1692–1790), Perioada „latină” (1790–1850), Perioada „germană” (1850–1868), Perioada „maghiară” (1868–1919), Perioada „română” (1919–2017). La finalul fiecărui subcapitol, pentru fiecare perioadă descrisă, autorul enumeră o serie de elevi ai școlii, care au devenit mari personalități ale poporului român, dintre care amintim: Gheorghe Lazăr (personalitate incontestabilă și spirit de excepție, căruia îi sunt dedicate 17 pagini în primul capitol), August Treboniu Laurian, Sava Popovici-Barcianu, Iacob Bologa, Ioan Axente Sever, Ilie Măcelaru, Ioan Pușcariu, Visarion Roman, Nicolae Cristea, Vasile Glodariu, Ioan Lapedatu, Octavian Smigelschi, Valeriu Braniște, Ștefan Octavian Iosif, Ioan Lupaș (în amintirea căruia este scrisă lucrarea), Aurel Vlaicu, Octavian Goga, Onisifor Ghibu, Andrei Oțetea, Aurel Decei, Emil Cioran, Gheorghe Șoima, Nicolae Balotă, Paul Goma, Mircea Braga, Ioan Glodariu, Iacob Cătoiu, Iustin Panța, Radu Vancu.

În demersul său istoric, arhivistic și istoriografic, autorul declară încă din primele pagini ale volumului: „Din multitudinea de documente pe care le-am cercetat, am încercat să selectez și să consemnez evenimentele cele mai importante, pentru a crea o imagine cât mai exactă a fiecărei epoci în parte. Intenția mea a fost aceea de a scoate la lumină cât mai multe informații inedite ori pe nedrept uitate din viața colegiului, de a îndrepta unele erori sau inexactități care s-au perpetuat de-a lungul timpului și de a pune în valoare, pe cât posibil, gândurile și sentimentele directorilor, profesorilor și elevilor școlii din fiecare epocă istorică. […] Eu am privit colegiul ca pe o ființă vie, cu un loc în care s-a născut, cu părinți, cu dată de naștere și cu nume, cu mii de inimi care-i bat în piept și de creiere care experimentează în permanență cunoașterea, dar și cu un curs al vieții zbuciumat și, totodată, fascinant, care se întinde pe o perioadă de mai bine de trei sute de ani.”

Cu prilejul lansării volumului Istoria Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu de la origini până în anul 2017, semnat de Cosmin-Crăciun Cruciat, în data de 24 aprilie 2018, ora 18:00, în Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu – Corp A (Str. George Barițiu, nr.5, etaj 2), vor fi invitați: pr.conf.univ.dr. Constantin Necula, dr. Alexiu Tatu, directorul Direcției Județene Sibiu a Arhivelor Naționale, prof.univ.dr Dumitru Acu, prof.dr Gabriel Octavian Negrea, directorul Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu și dr. Silviu Borș, managerul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

 

Monica Marin, bibliotecar

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu

Posted in evenimente, noutati | Comments Off on Istoria Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu de la origini până în anul 2017