Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor Ziua Bibliotecarului din România

Ziua mondiala a cartii

23 aprilie este o zi cu semnificație multiplă în calendarul iubitorilor de lectură. Sărbătorim astăzi cartea, drepturile de autor, bibliotecarii și, nu în ultimul rând, pe marele scriitor britanic, William Shakespeare.

Mulți dintre noi au redescoperit în această perioadă bucuria lecturii. Cărțile ne sunt prieteni de nădejde oricând. Conform statisticilor, în ultimele săptămâni, numărul accesărilor site-ului internet al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu a crescut considerabil. În ultimele 30 de zile, ne-au vizitat pe cale virtuală peste 550.000 de utilizatori, căutând materiale în special pe catalogul online și pe Biblioteca Digitală, dar și cărți electronice pe platforma Cloud Library

Ne bucurăm că sunteți conectați la lumea scrisă, că regăsiți liniștea și bucuria de a citi și vă invităm să ne scrieți gândurile voastre despre ceea ce înseamnă CARTEA și LECTURA pentru fiecare dintre voi, la adresa bjastrasibiu[at]gmail.com. Cele mai frumoase rânduri vor fi reunite în broșura dedicată Zilei internaționale a cărții și a drepturilor de autor 2020.

Spor la scris și lectură!

LA MULȚI ANI, tuturor bibliotecarilor!

This entry was posted in evenimente, noutati. Bookmark the permalink.