Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

👧🏻📖🧒 Biblioteca #ASTRA Sibiu a fost una dintre atracțiile incluse în programele educaționale „Școala Altfel” și „Săptămâna Verde”, oferind numeroase activități elevilor de la școli din municipiul și județul #Sibiu, în perioada 22-26 aprilie 2024.

👫 Sute de #copii au vizitat instituția publică de #cultură, beneficiind de tururi ghidate în cadrul cărora au obținut informații despre istoricul și importanța bibliotecii județene din orașul de pe Cibin de-a lungul existenței sale. De asemenea, bibliotecarii și voluntarii astriști au realizat sesiuni de #lectură adaptată vârstelor micilor vizitatori, au oferit informații despre colecțiile de publicații și despre modalitățile de utilizare a resurselor educaționale.

🙌 Mulțumim tuturor vizitatorilor și voluntarilor pentru energia transmisă pe parcursul interacțiunilor din această săptămână!

***

Activitățile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #educatie #povestipentrucopii #implicare #comunitate #ateliere #citimimpreună #recomandăridelectură #profesori #vizitălabibliotecă #ȘcoalaAltfel