Skip to content Skip to footer

Implică-te

Descoperă cum te poți implica în activitățile Bibliotecii Județene Astra Sibiu

Posturi diponibile

Arhiva

Practică profesională

Stagiile de practică profesională ale studenților sunt organizate în parteneriat cu instituții de învățământ superior din România. Acestea cuprind activități specifice bibliotecii, menirea lor fiind să pregătească tinerii pentru profesiuni viitoare. Stagiile de practică sunt perioade de învățare în care aceștia dobândesc competențe necesare în derularea activităților din biblioteci și alte instituții de cultură.

Pentru mai multe informații accesați Ghidul practicantului.

Contact: astra[at]bjastrasibiu.ro

Voluntariat

Implică-te în activitățile organizate la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu și ia parte la programul nostru de voluntariat. Îți propunem o abordare non-formală a educației pentru comunitate. Vei dobândi experiență și numeroase competențe de folos în viața profesională. Dacă vrei să devii voluntar la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, accesează pagina dedicată Programului Voluntar Bibliotecar.

Contact: astra[at]bjastrasibiu.ro și voluntar[at]bjastrasibiu.ro

Propune o activitate

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Protecție a Datelor. Datele din acest formular vor fi trimise prin e-mail echipei noastre și vor fi păstrate ca dovadă a corespondenței cu dvs. Ele nu sunt și nu vor fi stocate pe website.