Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

👫 Programul #Bibliovacanța s-a încheiat vineri cu o festivitate cu totul deosebită. Cei mici au pregătit, cu ajutorul voluntarilor, câteva #momente #artistice care i-au emoționat și amuzat deopotrivă pe cei care au venit să se bucure, alături de ei, de încheierea unui capitol extraordinar de frumos.

🎹 Copiii au cântat la #pian, au prezentat un #spectacol după Dl. Goe, de Ion Luca Caragiale, dar și o adaptare a poveștii Albă ca Zăpada, conform noilor tendințe, în care regina întreabă oglinda magică nu dacă este „cea mai frumoasă din țară”, ci dacă are „cele mai multe like-uri din țară”. Însoțiți de #voluntari la fiecare pas, micuții s-au descurcat de minune și au atras ropote de aplauze la finalul fiecărui moment.

🙌 Le mulțumim părinților pentru că ne-au încredințat copilașii în toată această perioadă minunată, dar și voluntarilor care s-au ocupat cu multă dedicare de micuți în toate zilele proiectului #Bibliovacanța, fie că a fost vorba de momente petrecute în aer liber, la înviorare și colorat cu creta pe asfalt, ori că au stat în sala de lectură și au desfășurat împreună diferite activități interactive.

***
Activitățile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #educatie #comunicare #invatare #citimimpreuna #creativitate #inspirație #povestipentrucopii #timpliber #bibliovacanta #implicare