Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

🥁 Alpinistul Teodor Tulpan este Cetățean de Onoare al Județului Sibiu.

🥇 Temerarul alpinist sibian a primit titlul de Cetățean de Onoare al Județului Sibiu din partea Consiliului Județean Sibiu, reprezentat de d-na președintă Daniela Cîmpean și dl. Adrian Bibu, administratorul public al județului.

🗻🇳🇵 Evenimentul a avut loc la Biblioteca #ASTRA, în spațiul #AmericanCornerSibiu, și a inclus proiecția filmului „Expediția Everest 2003”, realizat de Șerban Georgescu. Publicul a avut prilejul de a asculta povestea expediției echipei de alpiniști care a urcat pe cel mai înalt vârf montan – Everest (8848 m), în urmă cu douăzeci de ani.

👥 Reamintim faptul că Teodor Tulpan a fost invitat în cadrul #ASTRAAdolescent, program organizat de Biblioteca #ASTRA în beneficiul tinerilor sibieni care doresc să afle mai multe despre poveștile oamenilor de succes.

👉 https://bjastrasibiu.ro/astra-adolescent-invitat-alpinistul-teodor-tulpan/
👉 https://www.facebook.com/watch/live/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C-GK2C&ref=watch_permalink&v=1394508507692401

🤝 Felicitări, Teodor Tulpan!

🙌 Mulțumim publicului numeros prezent la eveniment!

***
Activitățile, proiectele și evenimentele derulate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

 #BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #educatie #cercetare #sport #alpinism #Everest