Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Atelier de povești digitale pentru consumatorii de droguri aflați în asistența Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Sibiu

 

afis ana final-page-001

Sâmbătă, 13 mai 2017, între orele 10:00-16:00, în Sala de Consiliu a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu va fi organizat un atelier de digitalstorytelling destinat consumatorilor de droguri aflați în asistența Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Sibiu. Sesiune creată și susținută de Anca Vasilescu, bibliotecar, trainer expert digitalstorytelling.

 

Atelierul face parte din programul O comunitate, o unitate! inițiat de CPECA Sibiu și se încadrează în Strategia Națională Antidrog în perioada 2013-2020, Capitolul VII.I, Reducerea cererii de droguri A.3, Prevenire în comunitate, Obiectiv specific 2 ”Adoptarea unui stil de viață sănătos la nivelul populației generale, ca alternativă la consumul de droguri, în cadrul programelor de petrecere a timpului liber”.

 

Poveștile realizate de către cei care au cunoscut drama consumului de droguri, dar care prin efort personal și susținerea specialiștilor au reușit să depășească o situație critică de viață, vor fi folosite ca documente-martor cu rol educativ în prevenția consumului de droguri și a comportamentelor de risc, prin organizarea ulterioară de focus-grupuri, dezbateri tematice și/sau conferințe. (…)

comunicat storytelling BJASTRA_CPECA