Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

În cadrul atelierelor educative, desfășurate la Compartimentul pentru Copii și Tineret, am vorbit despre specii de #animale rare sau expuse pericolului de dispariție. Am aflat unde pot fi întâlnite, care sunt caracteristicile lor esențiale, cu ce se hrănesc, unde este habitatul lor natural și cum reușesc să trăiască în captivitate. Am cuprins, de asemenea, în discuție principalele amenințări care periclitează existența anumitor specii de animale, dar și modalități prin care pot fi ocrotite și salvate de la dispariție. Apoi, ne-am exersat atenția, dexteritatea și priceperea, confecționând din hârtie simpaticii ursuleți panda.

***
Activitățile pregătite de colegele noastre din Compartimentul pentru #Copii și Tineret, Ana Coca și Paula Mihalache, se adresează elevilor din ciclul primar și se desfășoară în sediul nou al Bibliotecii #ASTRA Sibiu (Str. George Barițiu, nr. 7, et.1), în zilele de luni și marți, în intervalul orar 14:00 – 15:30.

Participarea celor mici la ateliere este gratuită, utilizând Permisul de acces la bibliotecă.

Informații suplimentare: nr. tel. 0269 210 551, int. 108.

Vă așteptăm cu drag!

Material realizat de Monica Marin

***
Activitățile, proiectele și evenimentele derulate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #educatie #cercetare #ateliere #comunicare #invatare #citimimpreuna #creativitate #inspirație #povestipentrucopii #timpliber #literaturăpentrucopii #povesti #povesticuanimale