Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

🔰 Ne bucură și ne onorează premiul primit ieri seară în cadrul Galei Ecoturismului, desfășurată la Sala Thalia. Evenimentul a evidențiat activitățile și rezultatele obținute în cadrul proiectului „Anii Drumeției”, organizat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu. Au fost prezentate și premiate cele mai valoroase și inspirate inițiative care contribuie activ la dezvoltarea turismului sustenabil în Județul #Sibiu.

🙌 Felicitări inițiatorilor, organizatorilor, partenerilor și susținătorilor programului „Anii Drumeției”!

👏 Felicitări membrilor echipei „Anii Drumeției” pentru implementarea intregului proiect!

✅ Noi rămânem și pe mai departe deschiși oportunităților care susțin organizarea de evenimente în #aerliber, care promovează conservarea valorilor naturale și valorifică tradițiile, gastronomia și patrimoniul cultural al județului #Sibiu.

***
ℹ️ Programul „#AniiDrumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Judetean Sibiu în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #lectură #educatie #cultura #cercetare #patrimoniucultural #culturalocala #turism #travel #traditii #LiberInAerLiber #ecoturism #outdoor #biodiversitate #drumetii #natura #patrimoniu #turism #ecoturism #TurismSustenabil #galaecoturismului