Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

📍 Biblioteca Județeană #ASTRA Sibiu participă la ediția de primăvară a Conferinței Naționale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România. Evenimentul găzduit de Biblioteca Județeană Mureș se desfășoară în perioada 29-31 mai 2024, tema centrală a întâlnirilor programate fiind „Informație. Inovație. Inspirație: construirea conexiunilor”.

👥️ Zeci de profesioniști din biblioteci publice din peste 20 de județe din țară prezintă numeroase aspecte din experiența profesională, pe durata a trei zile structurate după un program variat. Sunt abordate subiecte de actualitate legate de misiunea bibliotecilor, servicii inovative, proiecte sustenabile și #bunepractici pentru bibliotecile viitorului. Sesiunile de comunicări și prezentări în plen sunt completate cu activități practice și discuții interactive privind conexiunea comunitate-bibliotecă.

✳️ Directorul Bibliotecii ASTRA Sibiu, lect. univ. dr. Răzvan C. Pop, a fost invitat în cadrul panelului „Digitalizarea: surse, resurse și… consecințe”.

👉 Mai multe informații: https://bjmures.ro/conferinta-anbpr-29-31-mai-2024-targu-mures/

📸 Credit foto:  https://www.facebook.com/share/p/fCFtFZGwedMXaCuR/

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #Iași #conferință #Romania #library #lectură #cultură #educatie #cercetare #digitalizare #digital #informatie #inovatie #inspiratie #construireaconexiunlor #BiblioNEXT