Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

🖼  🍂  Începând de luni, 19 septembrie 2022, vă așteptăm în Foaierul Bibliotecii #ASTRA pentru a vizita o expoziție plin de culoare și armonie!

🌿 🎨 „Copacul cu ramuri colorate” reunește lucrările artistice ale elevilor clasei a III-a B de la Școala Gimnazială Nr. 18, Sibiu, care au lucrat cu multă îndemânare, răbdare și încântare, atât la școală, cât și la bibliotecă. Coordonați de prof. înv. Liana Ioana Butoi, juniorii au găsit numeroase surse de inspirație în volumele de artă din colecția Filialei Bâlea, sub îndrumarea atentă a colegei noastre, Tăvală Enikö Idus.

🎨 🖌️„Activitățile extrașcolare și exercițiile ludice susțin dezvoltarea cognitivă și emoțională copiilor și adolescenților. În spațiul prietenos al bibliotecii, tinerii utilizatori au prilejul de a-și exersa abilitățile creative și pe cele de comunicare. Observăm că activitățile noastre îi susțin și îi stimulează pe copii nu doar în descoperirea cărților sau apropierea de lectură, dar și în dezvoltarea armonioasă a personalității sau a gustului pentru frumos. Având drept modele paginile frumos ilustrate ale cărților de artă și idei creative din colecții, copiii au realizat o serie de lucrări cu tehnică mixtă, utilizând în special pictura și arta quilling. ”, transmite Tăvală Enikö Idus.

📌 Vernisajul expoziției „Copacul cu ramuri colorate” va avea loc luni, 19 septembrie 2022, la ora 17:00, în foaierul Bibliotecii #ASTRA Sibiu (Str. George Barițiu, nr. 7, parter), iar creațiile artistice expuse vor putea fi admirate până la finalul lunii.

🤗 Vă așteptăm cu drag!

***
Activitățile desfășurate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #educatie #atelierecopii #atelierecreative #inspirație #creativitate #arta #art #pictura #cromatică #paperart #quilling