Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

👫📖 Elevii de la școlile din Agârbiciu și Axente Sever s-au bucurat de o întâlnire inedită nu doar cu întâmplările cuprinse în volumul „Povești cu pași mici”, ci și cu autoarea acestora. Colegele noastre, Raluca Moldovan – autor și Ana Coca, au oferit copiilor ocazia de a asculta #lectura unor fragmente din „Povești cu pași mici”, volum care prezintă o serie de #povestiri scrise cu umor și emoție, menite să nuanțeze informațiile din cărțile de istorie. Inspirați de întâmplările descrise, juniorii au povestit la rândul lor pozne asemănătoare din prezent și au citit ei înșiși fragmente din textele cuprinse în #carte. Cadrele didactice prezente la întâlnire au rememorat episoade din perioada descrisă și au expus amănunte menite să sporească, în mod non-formal, nivelul de cunoștințe al copiilor și să creioneze mai bine lumea de la începutul anilor ’90, cunoscută de cei foarte tineri doar din #cărți și #povești.

📚 Dragostea de #lectură și setea de #cunoaștere au domolit forfota specifică vârstei, iar curiozitatea i-a determinat pe #elevi să dorească și alte povestiri despre copilăria perioadei anilor ’80-’90. Cartea „Povești cu pași mici” și alte volume au fost dăruite de reprezentantele Bibliotecii #ASTRA Sibiu copiilor din Agârbiciu și Axente Sever, pentru a completa colecțiile din spațiul de lectură creat în cadrul parteneriatului dintre instituții.

***
Activitățile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #Sibiu #Romania #consiliuljudeteansibiu #educatie #cultură #cunoastere #literaturapentrucopii #citimimpreuna #citimcarti #cartipentrucopii #comunitate #hailabibliotecă