Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Curs de germană pentru copii la Filiala Bâlea a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu

Din data de 7 octombrie 2019, în cadrul Filialei Bâlea a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, a început un curs de limba germană – începători, adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8-12 ani. Derularea cursului va avea loc pe parcursul întregului an școlar, până în data de 8 iunie 2020.

Poză curs germană (1) Poză curs germană (2) Poză curs germană (3)

Cursul a fost inițiat de bibliotecar Daniela Sava, iar tânăra invitată să susțină cursul de germană pentru copii este Daniela Drăgoiu, de profesie psihopedagog, o mai veche colaboratoare a bibliotecii. Pe parcursul întâlnirilor, copiii vor descoperi tainele limbii germane prin metode interactive și creative, utilizând totodată materiale didactice adaptate, din colecțiile bibliotecii. Cursurile se desfășoară săptămânal, în ziua de luni, între orele 17:00 și 18:00, în sediul Filialei Bâlea, situat pe Strada Bâlea, Bl. 9.

Înscrierea micilor participanți s-a făcut de către părinți, la sediul filialei bibliotecii, conform Regulamentului de organizare și desfășurare a cursului de germană (anexat) și în limita locurilor disponibile. Participarea copiilor la cursul de germană este gratuită, prin intermediul deținerii unui permis de utilizator valid.

***

Toate activitățile desfășurate de Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu se organizează cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Regulament