Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dragi prieteni,

📣 ne pregătim să demarăm cel de-al doilea modul al cursului Business English for Young Professionals, organizat în spațiul #AmericanCornerSibiu, începând cu data de 27.03.2023.

🔜 Cei care doresc să se înscrie o pot face până în data de 21.03.2023, inclusiv, la adresa de e-mail: american.corner[at]bjastrasibiu.ro

👩🏻‍🏫 Organizat în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și cu sprijinul Ambasadei SUA în România, cursul Business English for Young Professionals se adresează gratuit tinerilor profesioniști din diferite domenii de activitate al căror nivel de cunoaștere a limbii engleze este intermediar (B1). Săptămânal sunt programate două cursuri a câte două ore, iar formatul este unul interactiv. Programul întâlnirilor săptămânale se stabilește în acord cu coordonatorul cursurilor.

▶️ Programa celui de-al doilea modul al cursului cuprinde teme referitoare la cultura organizațională, domeniul finanțelor, controlling și strategii de negociere. În egală măsură, sunt integrate numeroase exerciții de conversație, lectură și redactare, dar și elemente de gramatică și vocabular, care contribuie la consolidarea nivelului de cunoaștere și utilizare a limbii engleze în domeniul afacerilor.

👥 Ne bucurăm că sunteți alături de noi și sperăm că și acest modul va oferi experiențe de învățare captivante și oportunități de progres în dobândirea competențelor lingvistice.

***
🤝 Cursul Business English for Young Professionals este o inițiativă susținută financiar de Ambasada S.U.A. în România, prin intermediul programului de granturi destinate spațiilor americane.

📍 #AmericanCornerSibiu este situat la etajul 5 al Bibliotecii #ASTRA – Str. George Barițiu, nr.7, Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #lectură #cultură #cunoastere #educatie #AstraLibrary #library #reading #education #literature #BusinessEnglish #ULBS #AmericanCornerSibiu #AmericanSpaces #ambasadaSUA #USEmbassyBucharest