Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Expoziția de #artăvizuală #WaveforMe ajunge la Biblioteca #ASTRA Sibiu!

Luni, 4 iulie 2022, Biblioteca Astra Sibiu este gazda proiectului cultural „Wave for Me”, inițiat și organizat de Asociația VAR Cultural, în colaborare cu Asociația Ascultă Viața și cofinanțat de AFCN. „Wave for Me” este un proiect internațional dedicat promovării potențialului creativ al tinerilor cu deficiențe de auz, purtători de implant cohlear sau proteze auditive. Expoziția are caracter itinerant și cuprinde lucrări artistice ale tinerilor cu deficiențe de auz din țară și din străinătate.

În cadrul evenimentui, va avea loc proiecția filmului de mediu metraj „Amprenta Sunetului”, o producție inedită, realizată în anul 2021, care surprinde portretele și prezintă vocile a 29 de tineri hipoacuzici.

 

 

Vă așteptăm în Foaierul Bibliotecii ASTRA Sibiu, luni, 4 iulie, începând cu ora 18:00.

***
Activitățile și proiectele desfășurate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #educatie #cercetare #comunicare #IncluziuneSociala #deficientedeauz #nevoispeciale

Leave a Reply