Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

📚 Ne mândrim cu reprezentanta Județului Sibiu la finala Concursului național de lectură Bătălia Cărților 2022, eveniment desfășurat la Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj.
🏅 Andrada Bratu, elevă în clasa a X-a, a câștigat Premiul pentru originalitatea discursului în cadrul competiției finale, pledoaria ei impresionând juriul și publicul. Anul trecut, în etapa județeană, organizată de Biblioteca #ASTRA Sibiu, tânăra a fost desemnată „Cititorul anului” la categoria Adolescenți.
🙌 În cadrul evenimentului final, Andrada s-a bucurat de susținerea părinților și a bibliotecarelor astriste Alexandrina Aldea și Ana Coca.

📚 Din lista de #lecturi, titlul preferat al Andradei a fost „Fântânile tăcerii”, al autoarei americane de origine lituaniană Ruta Sepetys.

👏 Felicitări, Andrada!

🤝 Felicitări tuturor copiilor și tinerilor care aleg să citească și să participe la competiția de lectură Bătălia Cărților!

***
Proiectele și activitățile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #lectură #cultură #educatie #cercetare #cărți #concursdelectură #bataliacartilor #CopiiiCitesc #citimimpreuna #literaturapentrucopii #cartipentrucopii ##cărțipentruadolescenți