Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

📸 Întâlnirea pasionaților de #fotografie s-a desfășurat ieri seară la Biblioteca #ASTRA Sibiu, în spațiul American Corner. „Etiopia” a fost subiectul prezentării fotografului Adi Gligor care, imagine cu imagine, a dezvăluit experiențe unice și o cultură bogată și contrastantă. Tărâmul cafelei și al bisericilor săpate în rocă vulcanică a fost prezentat prin intermediul a numeroase informații captivante și peisaje spectaculoase.

👥 Atmosfera a fost una deschisă și relaxată, oferind contextul propice pentru schimbul de idei și impulsionând interesul celor prezenți pentru arta fotografică. Dincolo de expunerea unor imagini extraordinare, evenimentul a subliniat încă o dată importanța împărtășirii pasiunilor comune, dar și capacitatea spațiilor comunitare precum biblioteca de a aduce oamenii împreună, favorizând conexiunile pentru interese comune.

ℹ Întâlnirile sibienilor pasionați de fotografie sunt organizate lunar de Asociația Artografica.

🙌 Mulțumim tuturor celor care au participat!

***
Activitățile desfășurate în cadrul Bibliotecii ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #Sibiu #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #educatie #cultură #cunoastere #arta #foto #fotografi #photography #Artografica