Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Începând de astăzi, 25 noiembrie 2021, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu este condusă de Ioan Mihail CRUCIAT, numit manager interimar pentru o perioadă de maximum 120 de zile, conform comunicatului emis de Consiliul Județean Sibiu.

Ioan Mihail CRUCIAT are o vastă experiență profesională în domeniul informatizării și digitalizării serviciilor de bibliotecă și lucrează în acest sector de cincisprezece ani. În calitate de inginer de sistem la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, Ioan Mihail Cruciat are un rol esențial în implementarea și utilizarea noilor tehnologii în bibliotecă. A participat la numeroase proiecte, a coordonat activități de digitizare, fiind, de asemenea, un susținător pasionat al educației digitale. A avut o contribuție semnificativă la derularea proiectelor Europeana, LoCloud, Transcribathon, Depozitul Digital. Este un profesionist dedicat, entuziast,  creativ, un bun organizator, un coleg empatic, onest și diplomat, mereu implicat în demersurile Bibliotecii.

În următoarea perioadă, Ioan Mihail Cruciat și echipa Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu își propun să continue proiectele și programele aflate în derulare și să le dezvolte pe cele care sunt în pregătire. În egală măsură, se are în vedere creșterea accesibilității utilizatorilor la toate colecțiile Bibliotecii. Este de remarcat faptul că, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu pune la dispoziția celor interesați numeroase documente aflate online, în colecțiile digitale Cloud Library, Depozitul Digital, Catalogul Online și serviciul de asistență BiblioSuport