Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

📙Astăzi, 20 ianuarie 2023, începând cu ora 17:00, vă invităm în Foaierul Bibliotecii #ASTRA Sibiu la lansarea volumului „Scrieri, vol. 1. Momente efemere într-o multitudine de vieţi”. Autorul cărții, clujeanul Francisc Nona, a fost absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și al Facultății de Literatură Engleză, de la Universitatea din Auckland. A activat în calitate de jurnalist, la diferite publicații din țară, și cercetător, la „Unitec Institute of Technology”, Noua Zeelandă.

📙 Volumul a apărut postum, în 2023, la Editura Eikon și cuprinde, în pagini de jurnal sau miniaturi literare, „momente extraordinare surprinse de o proză genială.” (https://www.librariaeikon.ro/beletristica-critica/1374-scrieri-francisc-nona-vol-1.html?fbclid=IwAR1oOdoqbRYXXe2HuqVTMI_BZPGIzhzHM-2_MYsK2IVqMCM2FepNNHV6y1w)

👥 Evenimentul va fi prezentat de Valentin Ajder, director al Editurii Eikon.

Vă așteptăm!

***
Activitățile desfășurate de Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #mysibiu #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #lectură #educatie #cultură #cercetare #cunoastere #literatura