Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
👥 Un nou prilej de întâlnire a publicului cu scriitorii!
📖 Foaierul Bibliotecii #ASTRA a fost astăzi spațiu al conexiunii iubitorilor de #poezie cu cei care așază în #versuri gânduri, sentimente și imagini. A fost, de asemenea, un spațiu al exprimării, al dialogului și al schimbului efervescent de idei.
📘 Colecția „Opera poetică” a profesorului sibian Dumitru Chioaru a strânit interesul și admirația tuturor celor prezenți la eveniment.
✍️ Volumul cuprinde poeziile publicate în volumele precedente: „Seară adolescentină”, „Secolul sfârşeşte într-o duminică”, „Noaptea din zi”, „Viaţa şi opiniile profesorului Mouse”, „Melancoliile unui bătrân cărturar”. Se regăsesc, totodată, în volum Prefața semnată de criticul literar Ion Bogdan Lefter, Fișa autobiografică a autorului Dumitru Chioaru și Referințe critice.
📘 Cartea va fi disponibilă pentru public și în colecțiile Bibliotecii #ASTRA Sibiu.
🙌 Mulțumim poetului Dumitru Chioaru, invitaților săi, Rita Chirian, Călin Vlasie și Ion Dur, precum și tuturor celor care au fost, în număr atât de mare, alături de noi!
***
Evenimentele și activitățile desfășurate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.