Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cu prilejul Sărbătorii de #Sânziene, colega noastră #IoanaSimona Olar aduce în atenția amatorilor de lectură o serie de volume din opera marelui filosof și scriitor român Mircea Eliade.

Regăsim în selecția propusă romanul mitic Noaptea de sânziene”, pe care autorul însuși îl considera cel mai bun roman al său.

În egală măsură, colecția Filialei Cisnădie a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu cuprinde și alte titluri din opera lui Mircea Eliade: „Jurnal de vacanță”, „Întoarcerea din rai”, „Nuntă în cer”, „Insula lui Euthanasius”, „Arta de a muri”, „Huliganii”, „Romanul adolescentului miop”, „Tratat de istorie a religiilor”, „Isabel și apele diavolulului”, „Proză fantastică: La umbra unui crin”, „Dicționar al religiilor”.

Volumele sunt disponibile la compartimentele pentru împrumut carte și în toate filialele bibliotecii.

Vă așteptăm cu drag!

Informații privind documentele din colecțiile bibliotecii se regăsesc în catalogul online, pe platforma de cărți electronice Cloud Library, în Depozitul Digital și pe celelalte canale de comunicare și promovare.

http://www.bjastrasibiu.ro:8080/liberty/libraryHome.do
https://ebook.yourcloudlibrary.com/library/astra/Featured?media=all&src=lib
http://www.dspace.bjastrasibiu.ro/
https://www.facebook.com/bibliotecasibiuastra/
https://www.instagram.com/bjastrasibiu/
https://www.youtube.com/channel/UCbC69KdQkufZEf_3m_h-42A
bibliosuport[at]bjastrasibiu[.]ro

#BibliotecaAstra, #AstraSibiu, #AstraTransylvania, #mysibiu, #Sibiu, #Hermannstadt, #Romania, #consiliuljudeteansibiu, #astralibrary, #library, #informare, #lectură, #cultură, #educatie, #cunoastere, #hailabibliotecă, #recomandaridelectura, #MirceaEliade, #NoapteadeSanziene, #RomanulAdolescentuluiMiop, #FilialaCisnădie, #CasaDeCulturăCisnădie