Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Săptămâna aceasta, în cadrul Atelierelor educative și creative, participanții s-au bucurat de noi „exerciții” și provocări, alături de bibliotecarii Compartimentului pentru Copii și Tineret.
📖 Emoji 🖍🎄
Jocul de rol și lectura, în compania colegei noastre, Ana Coca, dar și marionetele din pluș i-au înveselit pe cei mici. Aceștia au avut, apoi, prilejul să confecționeze cu atenție și îndemânare ornamente de Crăciun atrăgătoare, îndrumați de Paula Mihalache. Obiectele realizate de copii sunt potrivite pentru decorarea casei și a bradului în perioada Sărbătorilor de iarnă.

 

Emoji Ne întâlnim și săptămâna viitoare pentru o nouă porție de lectură, creativitate și bună-dispoziție.

Participarea la ateliere este gratuită, utilizând permisul de acces la bibliotecă.
Informații referitoare la desfășurarea acestora se pot obține la nr. tel. 0269 210 551, int. 108.

***

Activitățile, proiectele și evenimentele derulate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

#BibliotecaAstra, #AstraSibiu, #AstraTransylvania, #Sibiu, #Hermannstadt, #Romania, #consiliuljudeteansibiu, #astralibrary, #library, #reading, #lectură, #cultură, #educatie, #ateliere, #comunicare, #invatare, #citimimpreuna, #creativitate, #inspirație, #Sărbătorideiarnă, #povestipentrucopii, #timpliber, #recomandaridecarte, #povestidecraciun, #literaturăpentrucopii