Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cu emoție, bucurie și multe zâmbete s-a încheiat primul modul de activități din cadrul Atelierelor de dezvoltare personală prin #actorie.


Mici și mari, toți copiii au dat dovada talentului lor interpretând personaje cunoscute ale pieselor lui #Caragiale și recitând poezii din creația lirică a poeților români Ion Minulescu, Grigore Vieru, Adrian Păunescu și Mircea Micu. Părinții și susținătorii, deopotrivă amuzați și entuziasmați, au ținut pumnii strânși participanților și, astfel, totul a mers ca pe roate.

Atelierele s-au desfășurat gratuit, pe parcursul a șase luni de zile, participanții fiind împărțiți în trei grupe – copii, adolescenți și adulți. 👉 https://bjastrasibiu.ro/despre-noi/proiecte-activitati-si-evenimente/cursuri-si-ateliere/

 
„Atelierele de dezvoltare personală prin actorie” constituie o inițiativă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, derulată prin intermediul Compartimentului pentru Copii și Tineret. Demersul este susținut pro bono de #LucianDragotă, actor și muzician profesionist, reprezentant al Școlii de actorie New Talent și prieten al Bibliotecii ASTRA.
Cu ajutorul exercițiilor și tehnicilor specifice artei actorului, participanții au prilejul de a-și depăși emoțiile și de a-și dezvolta capacitatea de relaționare și competențele de comunicare. Pe parcursul derulării activităților, se urmărește manifestarea individuală și relaționarea în grup a tuturor participanților la ateliere.

Al doilea modul al „Atelierelor de dezvoltare personală prin actorie” va cuprinde exersarea tehnicii vorbirii, a memoriei și a capacității de concentrare, dar și a expresivității gestuale, prin intermediul interpretării unor texte din opera marelui dramaturg englez William Shakespeare. Activitățile se vor desfășura săptămânal, la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu (sediul nou), în perioada noiembrie 2021 – aprilie 2022, cu respectarea tuturor reglementărilor impuse de contextul epidemiologic actual.

**
Toate activitățile și proiectele desfășurate de Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu se derulează cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

***
Informații privind documentele din colecțiile bibliotecii se regăsesc în catalogul online, pe platforma de cărți electronice Cloud Library, în Depozitul Digital și pe celelalte canale de comunicare și promovare.

http://www.bjastrasibiu.ro:8080/liberty/libraryHome.do
https://ebook.yourcloudlibrary.com/library/astra/Featured?media=all&src=lib
http://www.dspace.bjastrasibiu.ro/
https://www.facebook.com/bibliotecasibiuastra/
https://www.instagram.com/bjastrasibiu/
https://www.youtube.com/channel/UCbC69KdQkufZEf_3m_h-42A
bibliosuport[at]bjastrasibiu[.]ro