Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Toți copiii iubesc animalele de companie, iar cărțile autoarei britanice Holly Webb oferă micilor cititori un minunat prilej de a afla prin ce aventuri trec iubitorii de animale și amicii lor blănoși. Apărute la Editura Litera, în seria „Prima mea lectură”, într-un format accesibil și antrenant, cu ilustrații atrăgătoare, povestirile propun juniorilor din ciclul primar o lectură plăcută și accesibilă prin intermediul cărei își pot exersa abilitățile de a citi.

 

În Săptămâna Lecturii și a Cărții pentru Copii, vă invităm la Biblioteca ASTRA Sibiu, pentru a face cunoștință cu Alffie, Kuki, Pufi, Sammy, Sid și Max.

În egală măsură, volumele prezentate se pot împrumuta de la sediul Filialei Vasile Aaron (Str. Semaforului, nr. 19, nr. tel. 0369 807 052), spațiu în care colega noastră, Magdalena Iacob, vă așteaptă de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 17:00.

Informații privind documentele din colecțiile Bibliotecii ASTRA puteți obține accesând catalogul online, platforma de cărți electronice Cloud Library, Depozitul Digital, serviciul BiblioSuport și celelalte canale de comunicare&promovare:

http://www.bjastrasibiu.ro:8080/liberty/libraryHome.do

https://ebook.yourcloudlibrary.com/library/astra/Featured?media=all&src=lib

http://www.dspace.bjastrasibiu.ro/

https://www.facebook.com/bibliotecasibiuastra/

https://www.instagram.com/bjastrasibiu/

https://www.youtube.com/channel/UCbC69KdQkufZEf_3m_h-42A

bibliosuport[at]bjastrasibiu[.]ro

Leave a Reply