Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

👫🏻🎈 Preșcolarii din grupa mixtă germană de la Grădinița cu program normal din Cisnădioara, coordonați de prof. Angela Pop-Stoian, s-au aflat în #vizitălabibliotecă, la #FilialaHipodrom.

📚 Prichindeii au luat contact cu spațiul bibliotecii unde colega noastră, Tania Caras, le-a prezentat colecția de publicații, le-a făcut recomandări potrivit vârstei, le-a explicat modul în care sunt aranjate cărțile, condițiile de împrumut și restiturire a acestora.

📖 «Din noutățile primite, am ales pentru momentul nostru de lectură „Țara de dincolo de gânduri” de Gabriela Șulea și „Lotta descoperă lumea. În pădure” de Sandra Grimm. Apoi le-am captat atenția cu un moment muzical în care am interpretat la chitară cântece pentru copii. Întâlnirea noastră a inclus, desigur, și o mică sesiune creativă în care micuții au realizat lucrări prin tehnica ruperii și mototolirii hârtiei creponate. Iar la final le-am reunit pe toate într-o expoziție intitulată „Copacul anotimpurilor”.», a transmis Tania Caras, bibliotecar la Filiala #Hipodrom a bibliotecii publice sibiene.

***
Informații privind publicațiile aflate în colecțiile Bibliotecii #ASTRA Sibiu se regăsesc accesând Catalogul online, platforma de cărți electronice Cloud Library, Depozitul Digital, serviciul BiblioSuport.

***
Activitățile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #mysibiu #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #lectură #cultură #educatie #invatare #literaturapentrucopii #povesti #povestilecopilariei #citimimpreuna #povestipentrucopii #recomandăridelectură #cartipentrucopii #atelierecreative