Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

🎵 Mărturii ale talentului tinerilor interpreți au fost nu doar aplauzele prelungite ale publicului prezent ieri seară în Sala Festivă, dar și concentrarea extraordinară a spectatorilor și conectarea armonioasă cu momentele muzicale oferite.

✨ Întregul recital a fost o manifestare a pasiunii și dedicației acestor artiști care au demonstrat remarcabile aptitudini vocale, însoțite de multă #emoție și #energie.

🎼 Îndrumați artistic de tenorul Liviu Indricău, solist al Operei Române București, și acompaniați la pian de Adina Alupei, maestru corepetitor la Opera Națională Română Iași, tinerii #muzicieni au adus în fața publicului sibian un program bogat de #arii și #lieduri care au rezonat cu preferințele audienței pentru clasici. Programul a cuprins compoziții muzicale de #operă și #operetă din repertoriul românesc și din cel internațional: N. Bretan, G. Dendrino, I. Runcu, A. Dvořák, G. F. Händel, K. Jenkins, F. Lehár, W. A. Mozart, M. P. Musorgski, G. Puccini, G. Rossini.

👏 Le mulțumim artiștilor pentru un spectacol de excepție și tuturor celor prezenți pentru energia transmisă!

🙏 Mulțumim, de asemenea, partenerilor noștri de la Asociația „Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România” #UCIMR, alături de care reușim să aducem #artalirică și artiștii mai aproape de #comunitate!

***
Activitățile și evenimentele desfășurate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #educatie #cunoastere #patrimoniu #culture #education #arts #music #arta #muzica #muzicăclasică #concert #recital