Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dragi prieteni,

📸 Vă invităm marți la o seară de povești vizuale!

🗻 „Sălbatica Patagonia” se intitulează evenimentul propus de fotograful Dan Tarcea, proiecție care cuprinde o serie imagini surprinse în timpul unei călătorii în fascinanta regiune situată în America de Sud. Prin intermediul unor fotografii de excepție, veți avea prilejul de a explora peisaje alpine cu munți impunători, lacuri în culori de peruzea, ghețari ai vremurilor străvechi sau câmpii măturate de vânt care fac din #Patagonia una dintre cele mai uimitoare destinații de pe Pământ.

👥 În egală măsură, evenimentul va fi un bun prilej de conectare cu alți pasionați de #fotografie și călătorie.

📍 Proiecția foto va avea loc în data de 4 aprilie 2023, ora 19:00, în spațiul #AmericanCornerSibiu, situat la etajul 5 al bibliotecii.

Vă așteptăm cu drag!

👉 https://www.facebook.com/gr7oups/1493334324307212/permalink/3013823418924954/

***
Activitățile și evenimentele Bibliotecii Județene #ASTRA Sibiu se desfășoară cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #BibliotecaASTRASibiu #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #cultură #educatie #knowledge #cunoaștere #cercetare #geografie #photography #DanTarcea #fotografi