Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Astăzi copiii au fost în prim-plan! 🎉 👫 📖🎈

Prilej de #bucurie și #sărbătoare, #ZiuaCopilului la Biblioteca #ASTRA Sibiu a însemnat #lectură, #muzică, #dans, #jocuri și multă veselie. 🎈  🎶 📚 🙌

Ne-am bucurat de momentele de lectură oferite cu generozitate de tânăra autoare Ruxandra Orga-Dumitriu și de colega noastră, Ana Coca.

Pline de muzică, mișcare și voioșie au fost, bineînțeles, momentele asigurate de Doruleț – #DumitreanCatalinaMinodora și de grupurile vocale din Programul „Cantus Mundi”, care își desfășoară activitatea sub umbrela Corului Național de Cameră „Madrigal”. Au fost alături de noi elevi și cadre didactice de la Școala Gimnazială Nr. 8 Sibiu, coordonați de doamna Delia Cobușteanu, care au interpretat piese de muzică ușoară și populară românească, melodii cunoscute și îndrăgite de toți cei mici.

Copiii din cadrul Complexului de Servicii Sociale „Speranța” Sibiu s-au arătat foarte încântați de participarea la atelierul de confecționat felicitări pentru #1iunie și de sesiunile muzicale.

Elevii clasei a VI-a de la Școala Gimnazială Bazna au primit bonus o mini-călătorie în spațiile bibliotecii: Compartimentul pentru Copii și Tineret, Sala de Lectură, Terasa bibliotecii, Spațiul Telescopic al Cunoașterii, Palatul ASTRA, Cabinetele documentare și Sala Festivă.

🎉 👫 🎈🙌

Mulțumim tuturor celor care au participat la această sărbătoare a copiilor și a copilăriei!

Mulțumim, desigur, și sponsorilor care fac posibile surprizele dulci spre deliciul celor mici.

🎉 👫 🎈

La mulți ani, tuturor copiilor, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului!

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #educatie #cercetare #comunicare #povesti #muzică #activitățicucopiii #relaxare #bucurie #ziuacopilului #copilarie #povestipentrucopii #activitatipentrucopii #cantecepentrucopii #socializare #armonie