Skip to content Skip to footer

Utilizatorii care doresc să împrumute documente care nu se găsesc în colecțiile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, dar sunt accesibile la biblioteci din țară și străinătate, au posibilitatea de a accesa serviciul Împrumut interbibliotecar în următoarele condiții:

  • dețin Permis de acces la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu;
  • completează un formular de cerere în care menționează coordonatele lucrării pe care doresc să o solicite și obțin aprobarea pentru împrumut;

Cărțile puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul serviciului Împrumut interbibliotecar sunt disponibile la sala de lectură.

Persoanele care nu au rezidență în Municipiul Sibiu și nu dețin Permis de acces la Biblioteca Județeană ASTRA, dar doresc să consulte documente din colecțiile noastre, sunt rugate să contacteze cea mai apropiată bibliotecă unde au drept de utilizator, solicitând sprijinul acesteia în vederea obținerii unui împrumut interbibliotecar.

Taxele percepute pentru acest serviciu sunt disponibile la secțiunea Tarife.

Echipa noastră răspunde solicitărilor dumneavoastră în maximum 48 de ore de la recepționarea cererii de împrumut.

Împrumutul interbibliotecar se face pentru publicațiile al căror statut include mențiunea „împrumut la domiciliu”. Pentru publicațiile care nu se împrumută acasă, accesați serviciul BiblioSuport.

Contact:

E-mail: bibliosuport[at]bjastrasibiu.ro
Telefon: +40 269 210 551
Fax: +40 269 215775