Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
🦋„Cum apar fluturii?” „Ce mănâncă fluturii?”
🐛„De ce omizile nu seamănă cu fluturii?”
🦋„Cât timp trăiește un fluture?” „Cât cântărește un fluture?”
📖👫🏼La Filiala Bâlea a Bibliotecii #ASTRA, colega noastră Tăvală Enikö i-a primit cu mare drag pe cei mai mici dintre utilizatori care au fost foarte curioși să afle informații despre viața fluturilor.
🌱🦋📚
«Le-am spus copiilor că, așa cum reînvie natura la începutul primăverii, așa și insectele și animalele prind viață din nou și se bucură de razele calde ale soarelui. Am ales câteva cărți care surprind în mod atractiv aspecte din viața insectelor și a viețuitoarelor din natură, în special despre fluturi și omizi. Pe baza informațiilor desprinse din volumele „Insectele pe înțelesul copiilor” și „Întrebări și răspunsuri. Natură și animale”, am vorbit despre speciile de fluturi, despre stadiile de metamorfoză, alcătuire, dimensiune și durata de viață. După sesiunea de lectură și dezbateri, ne-am delectat împreună confecționând omida veselă, pregătită pentru joacă și voie bună!», a transmis colega noastră, Enikö, la finalul activităților.

***

Activitățile și evenimentele Bibliotecii Județene #ASTRA Sibiu se desfășoară cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #educatie #cunoaștere #comunicare #cunoștințe #stiinte #citimimpreuna #recomandăridelectură #literaturapentrucopii #cartipentrucopii #carticuinsecte #ateliere #creativitate #hailabibliotecă #timpliber