Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

🎭 „Aici și acum!” este titlul spectacolului artistic la care vă invităm miercuri, 28.09.2022, de la ora 18:00, în Sala Festivă a Bibliotecii #ASTRA Sibiu (sediul istoric, et. 2). Programul cuprinde momente de #poezie, #teatru și #muzică realizate de membrii trupei de #dezvoltarepersonală prin #artă „Psihodramatis” și cei ai grupului muzical „PROtest”, ambele formate din #elevi voluntari de la școlile și liceele sibiene. În cadrul spectacolului, vor fi interpretate fragmente din opere literare cuprinse în bibliografia școlară și piese muzicale compuse de membrii grupului artistic.

📖 Evenimentul face parte din proiectul cultural-educațional „Elevi pentru elevi – Educație prin cultură”, coordonat de doamna Ioana Frunzescu, actriță și psiholog. La finalul spectacolului va avea loc un dialog între protagoniști și public, referitor la educația alternativă și participativă.
***
Activitățile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #mysibiu #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #lectură #cultură #educatie #cunoastere #actorie #artaactorului #educatiealternativa