Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

🎸 O voce, o lăută și o chitară

🎶 Turneul Național „Melancolia”, la Biblioteca #ASTRA Sibiu

📌 Luni, 25 septembrie, de la ora 19:00, invităm publicul la o călătorie muzicală, vizuală și literară în cadrul unui proiect cultural, inițiat de chitaristul Costin Soare, alături de mezzosoprana Claudia Codreanu şi lutistul Constantin Lazăr.

Vă așteptăm cu drag luni seară, în Sala Festivă a Palatului Astra!

🆓 Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

🔗 Informații suplimentare: https://www.facebook.com/events/3564513420461138?ref=newsfeed

ℹ️ Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația „Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România” și Asociația Culturală Kitharalogos.

Melancolia – proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

***
Activitățile desfășurate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #educatie #cunoastere #patrimoniu #culture #education #arts #music #muzică #muzicăclasică #lied #kitharalogos