Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

📃 Astăzi a avut loc vernisajul expoziției documentare „Cioran: de la Rășinari la Paris”. În cadrul acesteia, sunt expuse documente manuscrise cu valoare de #patrimoniu din Colecțiile Speciale ale Bibliotecii #ASTRA Sibiu. Alături de acestea, se regăsesc obiecte și documente care aparțin unor colecții private sau instituții de cultură și învățământ din Județul Sibiu: volume cu autograful marelui filosof român, fotografii și tablouri care îl înfățișează pe acesta, desene, două fotolii care s-au aflat în proprietatea familiei Cioran sau catalogul de la Școala Gimnazială din Rășinari în care sunt înscrise datele și perfomanțele școlare ale elevului Emil Cioran.

📃 Expoziția se poate vizita gratuit în Foaierul Bibliotecii ASTRA Sibiu, până în 24 aprilie a.c., în intervalul orar 8:00 – 20:00.

Vă așteptăm!

***
Activitățile și evenimentele Bibliotecii Județene #ASTRA Sibiu se desfășoară cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #BibliotecaASTRASibiu #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #cultură #educatie #knowledge #cunoaștere #cercetare #patrimoniu #heritage #memorielocală #patrimoniucultural #EmilCioran