Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Atunci când primăvara se lasă prea mult timp așteptată, o căutăm cu disperare și ne bucurăm de fiecare fir mătăsos de iarbă, de fiecare bob de rouă, de fiecare buburuză: toate smaraldele, diamantele și rubinele cerului revărsate peste lume, bucurie fără margini și fără leac!

Ne facem daruri pentru suflet ca să nu uităm nici o clipă să iubim Natura și să prețuim Viața: cel mai frumos DAR pe care Dumnezeu L-a dat Pământului.

**

Ionela Păcurar, distinsa și îndrăgita colaboratoare a Filialei Valea Aurie, ne surprinde din nou cu o inedită expoziție de acuarelă, prilej de bucurie pentru ochii și sufletul nostru însetat de frumos.

 

Zece acuarele în tonuri calde, luminoase, așezate pe șevalete miniaturale din care răzbat vibrațiile primăverii și ale noilor începuturi, vă așteaptă să le descoperiți mirajul.

**

Lalele suave, flori cuminți de liliac, un cireș înflorit, poieni cu narcise și gâze, iarbă crudă și mătăsoasă din care puful alb și gingaș de păpădie se ridică lăsând scame albe ca de  bumbac pe cerul albastru tivit la răsărit cu aurul dimineții, o lume nebănuită de forme și de culori din care renaște primăvara sufletelor noastre!

Mai sunt și CUVINTELE pline de înțelepciune: cuvintele Poetului sau cuvintele Maestrului care a sculptat din piatră și din lumină Coloana infinitului, dar și alte cuvinte rezonante despre rostul acestei lumi.

Material realizat de Gabriela Dordea, bibliotecar
Filiala Valea Aurie

Leave a Reply