Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

🤝 Delegația Republicii Moldova din raioanele Dondușeni, Criuleni și Strășeni a vizitat Biblioteca Județeană #ASTRA, în cadrul proiectului „Trei culori și-o singură credință: românească”. Managerul bibliotecii publice sibiene, dl. Răzvan C. Pop,  le-a prezentat membrilor delegației moldovene istoricul instituției, spațiile și activitățile, precum și relațiile istorice create și menținute de reprezentanții Asociațiunii #ASTRA cu Basarabia pe parcursul existenței sale.

🇲🇩 Oaspeții moldoveni s-au bucurat de interacțiunea cu bibliotecarii astriști și de vizita în compartimentele bibliotecii: Colecțiile Speciale, Muzeul Asociațiunii, American Corner Sibiu, depozitele de #carte, editura și tipografia.

⛪ Vizita de lucru a delegaților de peste Prut se desfășoară în perioada 13-18 noiembrie 2023 și cuprinde deplasări la mai multe obiective de interes din #județulSibiu.

Proiectul cultural este derulat de către Consiliul Județean Sibiu în cadrul unei finanțări acordate de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #astralibrary #Sibiu #ConsiliulJudeteanSibiu #Romania #lectură #educatie #cultură #cercetare #comunicare #informare #implicare #parteneriat #resurseculturale #formareculturala #patrimoniu #istorie #RepublicaMoldova