Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

👧📚 Ne-am bucurat ieri de vizita juniorilor de la Școala Gimnazială Nr. 14 „Sfântul Bartolomeu” din Brașov. Coordonați de cadrele didactice, elevii claselor pregătitoare s-au arătat interesați să viziteze spațiile Bibliotecii #ASTRA Sibiu și să exploreze volumele de pe rafturile Compartimentului pentru Copii și Tineret.

📖 🖍 Curioși, entuziasmați, dar și foarte cuminți, cei mici au luat parte la activitățile atelierelor tematice și la sesiuni de lectură. Cu multă atenție și concentare, au colorat fructele și legumele de toamnă și au reușit să recunoască emoțiile pe chipurile personajelor din cărți, în cadrul atelierelor despre gestionarea emoțiilor.

👫 Nu mai puțin interesantă a fost incursiunea în Palatul ASTRA, sediul istoric al bibliotecii, unde copiii au fost însoțiți, cu multe informații, de către colegii noștri, Ana Coca și Bogdan Andriescu.

Le mulțumim tuturor și îi așteptăm cu drag să revină la Biblioteca Județeană #ASTRA din Sibiu!

***
Activitățile desfășurate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #educatie #cercetare #invatare #citimimpreuna #povestipentrucopii #recomandaridecarte #literaturăpentrucopii #povesti #basme #iubimcărțile #cărți #atelierecopii #atelierecreative