Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

#ReadWithEurope

📖 „Atunci când îți place o carte sau un film, simți fiori de bucurie sau tristete. Alteori, simți că nu mai există nimic în jur sau ți se pare că lumea devine mai mare. Când citești o carte bună, simți că te poți teleporta în lumea descrisă acolo, simți ce simte personajul”, sunt cuvintele copiilor care au participat astazi la Ziua Autorilor Europeni, sărbătorită la Biblioteca #ASTRA Sibiu.

#DayofEuropeanAuthors @ #BibliotecaAstra

👫 În cadrul evenimentului desfășurat în spațiul #AmericanCornerSibiu, elevii din clasele a IV-a și a V-a de la Școala Gimnazială „Ioan Slavici” s-au bucurat de întâlnirea cu scriitorul sibian Radu Vancu. Acesta le-a vorbit despre modul în care #literatura poate schimba lumea, despre #frumusețe, despre #imaginație și #emoții. Și, desigur, au discutat împreună despre #cărțilepreferate.

🙌 Mulțumim invitatului nostru, Radu Vancu, și tuturor copiilor și cadrelor didactice care au participat la celebrarea acestei zile speciale!

Vă mai așteptăm!

***
Organizată în premieră în acest an, din inițiativa Comisiei Europene, Ziua Autorilor Europeni urmărește încurajarea lecturii în rândul generațiilor tinere și promovarea diversității culturale și lingvistice europene.

***
Activitățile și evenimentele Bibliotecii Județene #ASTRA Sibiu se desfășoară cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #educatie #cunoaștere #comunicare #literatură #literature #books #DayofEuropeanAuthors #TheDayofAuthors2023

 

@tiktokastra11

Ziua Autorilor Europeni, sărbătorită la Biblioteca ASTRA Sibiu#readwitheurope #americancorner #cărțilepreferate #bjastra #tiktokviral #tiktokchallenge #sibiu #tiktok #misiuneatiktok #cărți #library

♬ original sound – TikTok Astra Sibiu