Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ziua Culturii Naționale 2023 a fost sărbătorită și la Filiala Bâlea a Bibliotecii ASTRA Sibiu, împreună cu preșcolarii de la Grădinița „Curcubeul Poveștilor” și Grădinița cu P.P Nr. 37, coordonați de doamnele educatoare Pop Marcela, Dragotă Andreea, Șerban Cristina și Dimea Loredana.

«Le-am prezentat celor mici un material despre viața și activitatea poetului Mihai Eminescu, iar ei au recitat cu emoție și plăcere poezia „Ce te legeni?…” și primele strofe din poemul „Luceafărul”. Apoi au dat culoare peisajelor din poezia „Somnoroase păsărele”. Prin astfel de activități, copiii învață ce înseamnă cultura națională, se familiarizează cu operele literare sau artistice ale marilor oameni de cultură, iar noi sperăm ca vizitele lor la bibliotecă să devină o obișnuință.», a spus la încheierea activităților colega noastră, Enikö Tăvală, bibliotecar în cadrul Filialei Bâlea.

***
Activitățile desfășurate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

 

Leave a Reply