Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dragi prieteni,
iubitori ai muzicii și poeziei,
📌 vă invităm luni, 28 noiembrie, de la ora 18:00, în Sala Festivă a Bibliotecii #ASTRA Sibiu, la un nou recital de poezie în concert, la cea de-a doua temă de compoziție propusă în cadrul Stagiunii «Teme de colecție». Prima temă din istoria universală a artei a fost: „Concertul nr. 1 pentru vioară și orchestră” de Felix Mendelssohn Bartholdy. Lucrarea a inspirat conceptul celui de-al doilea eveniment prin care vor fi aduse noi ofrande moderne arhetipului «Amor».

Invitați vor fi:
🎶 chitaristul de tango-jazz José Almar
📖 poetul și filosoful Dan Coman

👉 Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, prin rezervarea locurilor pe platforma EventBook:
https://eventbook.ro/music/bilete-teme-de-colectie-amor // pentru buna pregătire a spațiului de concert cât și a surprizelor oferite de partenerii evenimentului: producătorii de vinuri #Budureasca.

ℹ️ Detalii suplimentare privind evenimentul regăsiți online: https://www.facebook.com/events/656902005929564

«Teme de colecție» este o serie de evenimente culturale organizate de Asociația #UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, în parteneriat cu Biblioteca #ASTRA Sibiu

***
Activitățile desfășurate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #cunoastere #educatie #education #arts #poetry #DanComan #muzică #music #muzicăclasică #JoseAlmar #DegustareDeVin