Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

✨️ Sărbătorile vin… Sărbătorile vin…

🎄 În perioada 5-7 decembrie 2022, vă invităm în Foaierul Bibliotecii ASTRA Sibiu la Bazarul de Crăciun organizat în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu. Într-o atmosferă caldă și primitoare, vă veți bucura să admirați ornamentele și decorațiunile pentru bradul de Crăciun, realizate cu pasiune și pricepere de către beneficiarii (copii și adulți) din centrele rezidențiale aflate în structura DGASPC Sibiu. Fondurile strânse în cadrul Bazarului vor fi utilizate pentru achiziționarea de materiale necesare desfășurării atelierelor de ergoterapie pentru beneficiari.

🗓 Deschiderea oficială va avea loc în data de 5 decembrie 2022, la ora 12:00.

Vă așteptăm cu drag în foaierul bibliotecii pentru a vă bucura ochii și a vă lăsa inspirați de ornamentele de #Crăciun pregătite cu mult suflet de către participanți.

👉🏻 https://www.facebook.com/events/574774011319096?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

***
Activitățile și evenimentele desfășurate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #cultură #educatie #cunoastere  #bucurie #MosCraciun #cadouri #faptebune