Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lucrurile bune continuă să se întâmple!

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu a primit din partea Fundației „Îmi Pasă!” o donație de carte care cuprinde 370 de volume adresate utilizatorilor de toate vârstele și, în special, copiilor. Publicațiile recepționate vor fi prelucrate de către bibliotecarii Compartimentului Dezvoltarea, Evidența și Prelucrarea Informatizată a Documentelor, urmând să fie incluse în colecțiile de publicații pentru copii și adulți. Donația cuprinde materiale educaționale, volume de istorie, artă, geografie, medicină, științele naturii, ale unor autori români și străini. Acest demers contribuie la dezvoltarea colecțiilor și face parte din preocuparea permanentă a bibliotecii publice sibiene de a pune la dispoziția utilizatorilor apariții editoriale care să îi sprijine în activitățile educative și profesionale.

Mulțumim Fundației „Îmi Pasă!”, pentru implicare și susținerea eforturilor noastre de a îmbogăți colecțiile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.

 

Pentru cei interesați, reamintim că Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu desfășoară, în acest an, Campania „Donează o carte nouă pentru viitorul comunității în care trăiești!”, proiect demarat în vederea dezvoltării fondului de #carte destinat copiilor și adolescenților cu apariții editoriale recente. Inițiativa noastră beneficiază de susținerea unor #parteneri care conștientizează rolul semnificativ al lecturii și educației în formarea tinerelor generații: Teatru Gong Sibiu, Librăriile CărtureștiHumanitas Sibiu și Diverta Dacia Traiană SibiuRadio România CulturalCapital Cultural, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Material realizat de Monica Marin

***
Informații privind publicațiile aflate din colecțiile Bibliotecii #ASTRA Sibiu se regăsesc accesând Catalogul online, platforma de cărți electronice Cloud Library, Depozitul Digital, serviciul BiblioSuport.

***
Activitățile desfășurate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #mysibiu #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #lectură #educatie #cultură #cunoastere #EducationOngoing #booksforchidren #implicare #citimimpreuna #citimcarti #cartipentrucopii #hailabibliotecă