Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

🌠🏛👨‍👩‍👧‍👦 Noaptea Muzeelor a fost sărbătorită de Biblioteca ASTRA alături de sibienii și turiștii dornici să afle poveștile impresionante ale Sibiului. Evenimentele organizate sâmbătă seara de #biblioteca publică sibiană s-au bucurat de mare succes, atrăgând numeroși #vizitatori entuziasmați să participe la activitățile propuse. A fost o #sărbătoare vibrantă a culturii și istoriei locale, oferind o varietate de activități pentru toate vârstele.

🌳🏛 Palatul ASTRA și-a deschis porțile și cuferele pline de #istorie mai mult sau mai puțin cunoscută. #Bibliotecarii și #voluntarii astriști i-au însoțit pe oaspeți într-o #călătorie de cunoaștere a Asociațiunii Transilvane pentru literatură Română și Cultura Poporului Român și a evenimentelor care i-au marcat destinul și care au contribuit la dezvoltarea statului român. Vizitatorii au participat la tururi ghidate în #ParculASTRA, managerul bibliotecii publice, dl. Răzvan Pop, dezvăluind informații inedite despre orașul de pe Cibin.

👫📚 Cei mai mici dintre #vizitatori s-au bucurat de #Poveștiînpijamale. Juniorii de toate vârstele s-au adunat în jurul bibliotecarilor și voluntarilor, care le-au citit #povești într-o atmosferă plăcută și confortabilă.

„Noaptea Muzeelor de la Biblioteca ASTRA a fost cu adevărat un eveniment memorabil. Cu toții am fost încântați de interesul vizitatorilor pentru a descoperi și celebra împreună moștenirea culturală locală, cu bucurie și bună-dispoziție. Feedback-ul pozitiv al participanților la activități subliniază entuziasmul comunității pentru astfel de evenimente care stimulează apetitul pentru cultură.” – a spus directorul bibliotecii, dl. Răzvan Pop.

🙌 Mulțumim tuturor participanților, precum și bibliotecarilor și voluntarilor care au făcut posibil acest eveniment!

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #educatie #cunoaștere #citimimpreuna #vizitălabibliotecă #povestipentrucopii #PovestiinPijamale #NoapteaMuzeelor2024 #comunitate

 

 

Leave a Reply