Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

În perioada 2 – 19 august 2021, vă invităm în Foaierul Bibliotecii ASTRA Sibiu să vizitați instalația multimedia A ‘Being’ Nature / Natura Creatura / Naturwesen/ […], realizată de artiștii Jasmina Al-Qaisi și Ralf Wendt și curatoarea Iris Ordean.

Proiectul A ‘Being’ Nature / Natura Creatura / Naturwesen / […] constă într-o serie de instalații sonore și multimedia găzduite în diferite spații din orașul Sibiu.

„O parte importantă a proiectului este aceea de a face audibile vocile participanților umani și neumani care pun la îndoială relațiile noastre cu natura în moduri diferite. Titlurile acestor instalații reamintesc faptul că regiunea Transilvaniei de Sud, unde se află Sibiul, continuă să fie o zonă de convergență a mai multor culturi, etnii și limbi, indiferent dacă ne referim la contexte istorice sau contemporane.” (mai multe informații: https://www.facebook.com/events/1191234458009701/?ref=newsfeed)

Instalațiile multimedia sunt disponibile publicului larg în patru locații din Sibiu, în timpul programului de funcționare a acestora: Spațiul de artă independent Artă.nonstop (Str. Tribunei, nr. 13), Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu (Str. George Barițiu, nr.7), Biserica Evanghelică (Piața Huet) și Teatrul Gong Sibiu (Str. Al. Odobescu, nr. 4).

Proiectul cultural este organizat de Centrul Cultural German Sibiu și susținut de Goethe-Institut Bucuresti și Consiliul Județean Sibiu.

Leave a Reply