Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

🌸 În acest weekend, ne alăturăm celei de-a patra ediții a Festivalului „Flori pe Scări”, manifestare care animă #OrașuldeJos, transformând #PiațaAurarilor într-o inedită și bine-venită oază urbană.

🌿 Apreciat atât de #sibieni, cât și de turiști, evenimentul cuprinde numeroase #expoziții de #flori, #ateliere creative destinate publicului de toate vârstele, standuri cu vânzare de #plante si produse artizanale, expoziții de pictură, tururi ghidate, discuții cu specialiști, zone de recreere și #muzică live.

⛪ Farmecul și misterele Orașului de Jos sunt dezvăluite de istoricul Răzvan C. Pop, manager al bibliotecii publice sibiene, pe parcursul tururilor ghidate, programate sâmbătă și duminică, 11-12 mai 2024, între orele 11:00 și 12:00.

📚 Pentru amatorii de #lectură am pregătit, de asemenea, numeroase volume de #literatură disponibile în căsuțele marcate cu însemnele Bibliotecii #ASTRA Sibiu.

🙌 Vă invităm să vă relaxați și să vă bucurați de experiențele din #grădinaurbană, propuse de echipa și partenerii Festivalului „Flori pe Scări”, desfășurat în Piața Aurarilor din #Sibiu.

ℹ️ Informații referitoare la programul Festivalului #FloripeScări regăsiți în primul comentariu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #istorie #patrimoniu #istoriaSibiului #educatie #inspiratie #comunitate #flowers #relaxare