Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
✅ Ieri seară a avut loc vernisajul expoziției #ASTRA160 în atmosfera distinsă a Salonului Cerchez de la Muzeul Național Cotroceni. Cu ocazia acestui eveniment, au fost prezentate aspecte importante privind documentele și obiectele expuse și amănunte referitoare la temeiul includerii acestora în expoziție. În egală măsură, au fost înfățișate informații referitoare la moștenirea culturală valoroasă lăsată în urmă de Asociațiunea #ASTRA și a Bibliotecii Centrale a acesteia, înființate în urmă cu mai bine de 160 de ani.
📰 Organizat din inițiativa Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, în parteneriat cu Palatul #Cotroceni și cu susținerea companiei Merk Class SRL Sibiu, proiectul expozițional ASTRA 160 aduce în atenția publicului, în texte și imagini, contribuția marilor personalități astriste care au militat pentru dezvoltarea culturală a spațiului transilvănean și emanciparea socială a românilor ardeleni.
🙌 Mulțumim partenerilor, colaboratorilor și tuturor celor prezenți la eveniment!
👉 Expoziția #ASTRA160 este deschisă este deschisă publicului, cu respectarea regulilor de acces, până în data de 25 septembrie a.c., în intervalul orar 9:00 – 17:00.
 
***
Activitățile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

Leave a Reply